Pazo Señorans Albariño 2019

Scampi kalles også tropisk reke eller kongereke. Uansett navn kommer de fra butikkens frysedisk. Velg bærekraftig oppdrett: velg ASC- eller MSC-merket vare.
Skrell scampi, behold halen på.
Kjør sammen chili, hvitløk og olivenolje med en stavmikser. Mariner scampi til neste dag. Sett en stekepanne på høy varme, ha i scampi og stek dem hardt på begge sider. Dryss på salt og pepper, ha på hakket sjalottløk og persille. Del lime i båter og server ved siden av.
Tips:
Brød er obligatorisk til denne retten men den smaker også himmelsk med kokt ris (for å suge opp stekeolje, samt en salat.
Her finner du mange oppskrifter med scampi
Se våre andre oppskrifter på tapas
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Sendt inn av Delicatessen