Crudités med tre typer hummus
Foto: Foxys_forest_manufacture

Crudités med tre typer hummus

Denne 80-talls klassikeren er supertrendy, og den perfekte måten og nyte sommerens grønne gaver.

Fremgangsmåte

  1. Hummus grunnoppskrift:
    Skyll kikertene godt  og skrell dem, dette  gir en ekstra myk og porøs konsistens på hummusen. Ha de skrelte kikertene og  resten av ingrediensene til hummus grunnoppskrift i en foodproccesor og kjør til en jevn masse. 
  2. Tilsett eventuelt litt vann hvis den blir for fast. Fordel hummusen i tre boller. Den ene topper du med sorte sesamfrø og pinjekjerner.
  3. Rødbethummus:
    Kjør kokte rødbeter (dette får du kjøpt vakumpakket i butikken) i en foodproccesor med litt olivenollje til en jevn masse. Tilsett hummus og pulser massen til den er jevn. Topp med kruspersille og ekstra olivenolje.
  4. Spinat og pistasj hummus:
    Kjør spinat, koriander, pistasjnøtter, olivenolje, hvitløk og sitronjuice i en foodproccesor til en jevn masse. Tilsett hummus og pulser massen til den er jevn. Topp med ristede pistasjnøtter og sitronskall. 
  5. Crudités
    Kutt grønnsakene i passe store biter. Fordel på et fat og server med tre forskjellige hummus. 

Flere deilige retter med hummus ligger her

Her finner du veldig mange oppskrifter på vegetarretter

Og her har du 25 lettlagete vegetaroppskrifter som bør prøves ut

Bli abonnent på aperitif +  og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev

Sendt inn av Apéritif

Drikke som passer til denne oppskriften

Forsiden akkurat nå
Slik lager du den beste julegrøten og juledessertene alle gleder seg til
Julemat
Oppskrifter på risgrøt, riskrem, multekrem, karamellpudding og andre juledesserter

Slik lager du den beste julegrøten og juledessertene alle gleder seg til

Når julegrøten havner på bordet, vet alle at det er jul og at en mandel er gjemt oppi alt det hvite. Restene bruker du til dessert. Eller så kan du velge en av de andre fristende juledessertene du finner oppskrifter på her.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Ribbe eller pinnekjøtt på julaften? Her får du begge oppskriftene
Dagens rett
Oppskrift på ribbe og pinnekjøtt

Ribbe eller pinnekjøtt på julaften? Her får du begge oppskriftene

Husker du ikke hvordan du laget julemiddagen i fjor, er det ingen grunn til å fortvile. Hjelpen får du her.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lag en vri på gravlaksen
Dagens rett

Lag en vri på gravlaksen

Tyttebær er egnet til mer enn å være følge til kjøttkakene. De gjør underverker med laks som både kan spises gravet, stekes eller grilles.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her