Crudités med tre typer hummus
Foto: Foxys_forest_manufacture

Crudités med tre typer hummus

Denne 80-talls klassikeren er super trendy, og den perfekte måte og nyte sommerens grønne gaver.

Fremgangsmåte

Hummus grunnoppskrift:
Skyll kikertene godt  og skrell dem, dette  gir en ekstra myk og porøs konsistens på hummusen. Ha de skrelte kikertene og  resten av ingrediensene til hummus grunnoppskrift i en foodproccesor og kjør til en jevn masse.  Tilsett eventuelt litt vann hvis den blir for fast. Fordel hummusen i tre boller. Den ene topper du med sorte sesamfrø og pinjekjerner.

Rødbethummus:
Kjør kokte rødbeter (dette får du kjøpt vakumpakket i butikken) i en foodproccesor med litt olivenollje til en jevn masse. Tilsett hummus og pulser massen til den er jevn. Topp med kruspersille og ekstra olivenolje.

Spinat og pistasj hummus:
Kjør spinat, koriander, pistasjnøtter, olivenolje, hvitløk og sitronjuice i en foodproccesor til en jevn masse. Tilsett hummus og pulser massen til den er jevn. Topp med ristede pistasjnøtter og sitronskall. 

Crudités

Kutt grønnsakene i passe store biter. Fordel på et fat og server med tre forskjellige hummus. 

Her finner du flere deilige vegetarretter

Flere deilige retter med hummus ligger her

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev

Sendt inn av Apéritif

5
5/5 etter 7 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen