La Chablisienne Chablis 1er Cru Mont de Milieu 2017

Å dampe breiflabben er en veldig god måte for å få frem den deilige smaken. Med spinat og sausen vi foreslår, blir du helt rundt bordet
Sett steikeovnen på 150 grader. Skjær breiflabben i serveringsstykker og legg dem i en smurt ildfast form. Dryss over finhakka løk og salt.
Hell over hvitvin og 2½ dl fiskekraft, dekk med aluminiumsfolie. Sett forma i steikeovn og steik ved 150 grader til fisken er gjennomvarm, ca 20 minutter.
Skyll spinaten og forvell den i 2 minutter, la den renne godt av. Smelt litt margarin i ei gryte og fres spinaten lett med litt salt og hvit pepper.
Smelt margarin, rør inn hvetemel og spe med resten av fiskekrafta. Kok opp og la sausen trekke 5 minutter. Tilsett kraft fra fisken i forma, fløten og rosepepper, smak til med salt.
Legg spinaten på et varmt serveringsfat, anrett fiskestykkene på spinaten, hell over litt saus og pynt med reker og blåskjell. Server med kokte poteter, broccoli og gulrøtter.
Her finner du mange spennende oppskrifter på breiflabb
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Sendt inn av