Enkel tacograteng
Foto: Mari Svenningsen

Enkel tacograteng

Her har du oppskriften på en tacograteng med kjøttdeig av svin og tacosmak Dette er kjapp hverdagsmat for hele familien.

Fremgangsmåte

Sett ovnen på 225 grader.

Stek kjøttdeigen og ha på tacokrydder og følg anvisning på posen. Hvis du vil ha litt mer grønnsaker i formen tilsetter du hakket løk og gulrøtter til kjøttdeigen mens den steker.

Fordel kjøttdeig, ananas, og tomater i formen. Ha eventuelt i mais og skivet paprika.

Hell over tacosausen og dryss over revet ost.

Stek gratengen midt i ovnen i 15 minutter til osten har fått gylden farge.

Serveres med salat og créme fraîche ved siden av.

Tips: Ha gjerne noen tortillachips sammen med kjøttdeigen før du setter gratengen i ovnen.

Flere gode retter med kjøttdeig

Flere retter med taco finner du her

Her er våre beste tex-mex-oppskrifter

Her får du svært så praktiske kokketips

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev 

 

Sendt inn av Opplysningskontoret for egg og kjøtt

4
4/5 etter 21 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen