Eple- og fennikelsalat

Eple- og fennikelsalat

Denne friske og syrlige salaten er perfekt tilbehør til salt eller fett kjøtt.

Fremgangsmåte

Kutt eple og fennikel i tynne skiver (spar på fennikelskuddene og bruk som garnityr om de følger med). Bland godt med babyleaf mix. 

Visp sammen ingrediensene i dressingen til en vinaigrette. Hell over salaten og bland godt. Topp med valnøtter og eventuelt fennikelskudd og server straks. 

Prøv denne salaten til saltbakt ribbe

Her finner du flere lekre sidesalater

Mer godt tilbehør finner du her

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Apéritif

Vær den første til å vurdere denne oppskriten.
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen