Fin fisk på grill
Foto: Kai Norum

Fin fisk på grill

Første gang du prøver sjømat på grillen bør du velge det enkleste.

Fremgangsmåte

Første gang du prøver sjømat på grillen bør du velge det enkleste.

Kjøp inn skiver eller filet av kveite eller breiflabb. De kan legges rett på grillen, men mest hendig er det å bruke en dobbel grillrist.

Pensle fisken med olivenolje før den grilles. Dryss salt og krydder over når den er ferdig grillet.

Del tomatene i to og squash i skiver. Pensle med olivenolje og legg dem rett på grillen.

Her finner du mange spennende oppskrifter på breiflabb

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Eksportutvalget for fisk

5
5/5 etter 1 anmeldelse
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen