Finnbiff med krydderost

Finnbiff med krydderost

Et festmåltid trenger litt planlegging. Det trenger du imidlertid ikke med fryst skavet reinsdyrkjøtt, reinskav eller finnbiff, som finnes i de fleste butikker.

Fremgangsmåte

Finnbiff:
Brun kjøttet porsjonsvis i en ­stekepanne med smør. Legg ­kjøttet over i en kjele og ha i crème fraîche og krydderost. Smak til med salt og rikelig med nykvernet pepper, og la det putre et par minutter før servering.

Potetmos:
Skrell potetene og kutt i mindre biter. Kok i ca. 10 minutter eller til de er møre. Mos potetene og spe på med fløte til ønsket ­konsistens. Smak til med salt og pepper og dryss over gressløk.

Server med tyttebær eller ­tyttebærsyltetøy.

Bidos finner du oppskriften på her

Se våre andre oppskrifter med reinsdyr

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Her får du svært så praktiske kokketips

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Mikkel Mathis Mikkelsen Eira/Finnmark Rein

5
5/5 etter 17 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen