Fish and Chips
Foto: Stockxpert

Fish and Chips

Fremgangsmåte

Varm opp oljen i en dyp stekepanne til 180 grader, til en terning brød brunes på 15 sekunder.

Skrell potetene og skjær dem opp i tykke stykker. Frityrstek potetene porsjonsvis i 6-8 minutter til de er gyllenbrune.

La de stekte potetene dryppe av på husholdningspapir. Tilsett havsalt og hold dem varme.

Visp sammen mel, maismel, salt og nok kaldt vann til å lage en passe tykk røre (omtrent som til pannekaker).

Skjær opp breiflabben i tykke stykker. Dypp så stykkene i røren.

Stek fisken porsjonsvis i den varme oljen i 5-6 minutter, i henhold til størrelsen på fisken.

La fisken dryppe av på husholdningspapir.

Legg fisken og chipsen på tallerkener og pynt med sitronskiver og litt persille. Strø havsalt og paprikapulver over.

Les den morsomme historien om Fish and Chips

 Flere oppskrifter med Fish and Chips

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Her får du svært så praktiske kokketips

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Denne oppskriften er laget av mesterkokken Antony Worall Thompson, som blant annet er kjent fra BBC programmet Ready, Steady Cook. http://www.bbc.co.uk/food

4
4/5 etter 105 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen