Fiskegryte

Fiskegryte

Du bruker ikke lang tid på å lage en god fiskegryte. Det er masse deilig smak i fisken. Her er den enkle oppskriften.

Fremgangsmåte

Rens og del poteter og grønnsaker i terninger. Kok såvidt møre i vann med fisk- eller grønnsakbuljong.
 
Ha i salt og krydder og smak til.
 

Del all fisken biter og legg i gryta. Kok opp og la den trekke til fisken er kokt.

Dersom du ønker en jevnet gryte kan du lage en jevning med 2 ts maisennamel og litt vann og røre inn til slutt. Maisennamel trenger bare et oppkok for å jevne.

Serveres med grovt brød eller flatbrød.

Her finner du mange andre oppskrifter på fiskegryter

Lær hvordan du lager fiskekraft her

Se flere lekre fiskesupper her

Forny din suppemeny med disse oppskriftene

9 lettlagete supper å ta med på tur

Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Apéritif

5
5/5 etter 2 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen