Mangosaus:
Kutt lĂžk og mango i middels store biter.
Varm opp matoljen, ha mango og lĂžk i pannen og stek over middels varme til lĂžken er gjennomsiktig. Tilsett vodka, appelsinsaft, salt og pepper.
AvkjĂžl litt fĂžr blandingen has i blenderen og kjĂžres til en fin saus. Bland finhakket paprika med den ferdige sausen.
Fisken:
Krydre fisken med salt og pepper. Dypp den i hvetemel pÄ begge sider, og stek den i litt olje over middels hÞy varme til den er gyllen pÄ begge sider.
Flamber fisken med vodkaen og sett sÄ fisken i ovnen 12-15 minutter pÄ 200 grader.
Gi spinatbladene et raskt oppkok i saltvann rett fĂžr servering og la renne godt av seg i en sil.
Servering:
Legg fisken pÄ en seng av spinat og med mangosaus ved siden. Legg to skiver brie pÄ toppen og server.
Tips: Sett gjerne hele tallerkenen i ovnen til osten er gratinert hvis du Ăžnsker det.
Sendt inn av
José Luis Cruz Villegas, Mexico