Nøgne Ø Tiger Tripel

Flesk og duppe er veldig godt. Det også veldig raskt å lege. Følg den enkle oppskriften du får her.
Lag en hvit saus ved å smelte smør eller margarin i en kjele og rør inn mel.
Spe med melk, mens du rører godt. Kok opp så det tykner.
Skjær svoren av flesket og skjær det i tynne skiver. Stek skivene på begge sider.
Ha fettet som ligger i pannen når du har stekt flesket opp i den hvite sausen. Smak til med salt og pepper.
Ha eventuelt i finhakket persille til slutt. Serveres med kokte poteter, kokte gulrøtter eller hjemmelaget kålrotstappe .
Tips: Noen få dråper worcestershiresaus i den hvite sausen gjør smaken fyldigere.
Flere gode retter med bacon og flesk finner du her
Her får du vært så praktiske kokketips
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.
Få dagens rett som nyhetsbrev - det er selvfølgelig gratis.
Sendt inn av Opplysningskontoret for egg og kjøtt