- Skjær toppen av hardkokte egg.
Del tomater i to og ta ut innholdet. - Tomaten festes på egget med litt majones slik at det ser ut som en sopphatt.
- Pynt med majonesprikker.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Lag deilige egg som ser ut som fluesopp og barna vil fryde seg.
Sendt inn av Apéritif
Sprø flarn med kardemomme er knasende herlige småkaker. De passer dessuten perfekt som ekstra "krønsj" til frossen yoghurt og vaniljeis. Her har du en ordentlig festoppskrift på flarn med kardemomme og sitrussalat.
Blomkålbiff er et vellsmakende og godt alternativ til biff for deg som spiser vegetarmat, eller vil tillføre kostholdet ekstra grønnsaker. Med den jemenske koriandersausen Zhoug blir dette et smaksintens og deilig måltid.
Smuldrepai er en enklere variant av en pai, men smaker minst like godt. Varier den gjerne med andre bær og frukter.
Dette er en rett som alle vil like. Dessuten er den kjapt å lage.
Mansaf er både et syn for øyet og en fryd for ganen som er forbeholdt de store anledninger. Men som også passer inn i vår lokale søndagsmiddagtradisjon.
Les hele sakenI denne utgaven av magasinet Apéritif ser vi blant annet på burgundprisene, og spør om det franske kjøkken er dødt.
Les hele sakenEplekake er alles favoritt, og denne er raskere å lage enn mange andre. Og den smaker himmelsk.
Les hele sakenEn herlig kremet suppe med varmende smaker fra Østen og med en fransk vri er både mettende og en fryd for smaksløkene og synet.
Les hele sakenNå som den norske purren er på sitt beste, bruk den som topping på fisk. Med en smakskraftig rødvinssaus, blir dette det rene festmåltidet.
Les hele saken