Gratinert pasta fylt med lettsaltet torsk og friske urter

Gratinert pasta fylt med lettsaltet torsk og friske urter

Fremgangsmåte

Bechamelsaus:
Smelt smør på middels varme i en stor kjele, tilsett mel under kraftig omrøring med en visp, og kok i 1 minutt. Ta av kjelen og hell i melken under under omrøring og la det småkoke i 2-3 miutter. Tilsett cayennepepper, revet muskat og smak til med salt og pepper.

Fyll:
Forvarm ovnen på 200 grader. Trekk lettsaltet torskefilet i 6-8 minutter og legg til side. Finhakk vårløk, bladpersille, spinat og hvitløk og bland sammen i en stor bolle med revet sitronskall, sitronsaft, ricotta, gryereost, parmesan, pisket egg, cayennepepper, salt og pepper.

Kok pasta etter anvisning på pakken og fyll enhver pasta med cirka 1 toppet teskje fyll. Legg først et lag med bechamelsaus/ostesaus i bunnen av ildfastform og legg pasta rekkevis. Avslutt med ostesaus og litt revet parmesan over.

Stekes i ovnen på midterste rad i 20 minutter eller til osten er gyllen. 

Prøv denne oppskriften på pizzasaus 

Se alle de fristende oppskriftene på pizza vi byr på

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Nussara Guldberg

3
3/5 etter 6 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen