Greske lammekoteletter

Greske lammekoteletter

Dette er en lett og smakfull hverdagsmiddag med lammekoteletter slik de lager dem i Hellas.

Fremgangsmåte

Brun kotelettene raskt i olje varm panne, 2-3 minutter på hver side. Kvern over salt og  pepper og dryss over oregano når kotelettene er ferdig stekt. Legg kotelettene i et ildfast fat.

Rør smør og ost mykt og tilsett eggeplommene - en av gangen og rør kraftig. Bland i revet hvit ost og paprika. Fordel ostekremen på kotelettene.

Skold tomatene ved å dyppe dem i kokende vann. Legg i iskaldt vann i 10 sekunder og skrell. Del tomatene i to og legg dem sammen med kotelettene. Du kan også bruke bokstomater. Gratiner i varm ovn, 250°C i ca. 5 minutter.

Server med stekte eller bakte poteter og en salatbolle.

Her finner du mange oppskrifter med lam

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev 

Her får du svært så praktiske kokketips

Sendt inn av Apéritif

3
3/5 etter 13 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen