Grillet fisketaco av kveite med salsasalat
Foto: Synøve Dreyer

Grillet fisketaco av kveite med salsasalat

Lag et skikkelig lekkert måltid på grillen. Hvis været ikke er godt nok kan du også lage retten i ovnen. Grillet kveite med taco er utrolig godt.

Fremgangsmåte

Træ fiskefiletene på fuktede trespyd.

Gni fisken med rapsolje og dryss den med tacokrydder på alle sider.

Bland sammen mais, paprika, vårløk, kål, chili og koriander. Rør ut honningen i limejuice og olje, og hell over grønnsakene. Bland godt.

Grill fiskespydene på en varm grill. Grill noen minutter på den ene siden.

Sjekk at fisken begynner å flake seg og snu den. Stek et par minutter til. Legg til side for å hvile.

Pensle tortillalefsene med olje på den ene siden. Legg den på grillen med den oljede siden ned og grill raskt, 20-30 sekunder.

Fyll tortillalefsen med salaten og legg et fiskespyd i hver. Dra ut grillspydet og pynt med mer koriander og avokado.

Tips: Her kan du bruke annen fast hvit fisk som holder seg sammen ved grilling slik som steinbit eller breiflabb.

Flere småretter med fisk

Lekre retter med kveite

Her finner du gode oppskrifter på sjømat på grillen

Og her finner du veldig mange deilige grillretter

Mariner selv med disse gode marinadene

Se alle våre oppskrifter på marinader og saus til grillmaten

Her finner du inspirasjon til salater som kan passe ved siden av

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Godfisk.no

5
5/5 etter 15 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen