Bruker du grillspyd av tre, bør de bløtlegges i vann en stund først ellers kan de ta fyr.
Skjær kjøtt og grønnsaker i tilnærmet like store biter. For å få jevn grilling på alle sider er det viktig at bitene ikke sitter for tett.
Pensle spydene med litt olje, slik at de ikke fester seg til grillen.
Grillspydene grilles rundt i 2-4 minutter.
Server grillspydene med eksotisk grillsaus og en grønn salat og litt brød. Sausen kan du få kjøpt ferdig på flaske eller du kan lage den selv.
Grillsausen passer spesielt godt sammen til svinekjøtt, men kan godt brukes til pølser, lam og storfe.
Her er veldig mange grilloppskrifter
Kylling er godt på grillen
Se alle de gode grilltipsene her
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.
Her får du svært så praktiske kokketips