Fyll en stor kjele med vann og kok opp. Legg svineknoker oppi. Kok opp og skum av. La knokene trekketil de er møte. Beregn 1 time per kilo. Ta opp og avkjøl kjøtt. Ta vare på kraften.
Kok erter og linser i kraften til de er møre og jevner suppen. Plukk kjøttet av beina.
Tilsett løk og rotgrønnsaker i terninger og kok dette til de er møre, tilsett så kjøttet og smak til med salt og pepper.
I denne tomatgryten kan du velge om du vil ha med svinekjøtt eller ei. Uansett hva du velger, kommer du garantert til å prøve denne oppskriften flere ganger.Les hele saken
Det går mot lysere tider, og det feirer vi med en ekstra god, men fortsatt veldig lettlaget oppskrift som også inkluderer en av vinterens delikatesser, nemlig jordskokk.Les hele saken
Det går mot lysere tider, og det feirer vi med en ekstra god, men fortsatt veldig lettlaget oppskrift som også inkluderer en av vinterens delikatesser, nemlig jordskokk.Les hele saken