Grønnsak-karbonader med sprøstekte selleristaver

Grønnsak-karbonader med sprøstekte selleristaver

Kjøtt er absolutt ikke nødvendig for at karbonadene skal bli skikkelig smaksrike og mettende.

Fremgangsmåte

Riv og hakk alle grønnsakene og urtene, og bland alle ingrediensene til deigen. La deigen hvile litt. 

Skjær sellerirot i fyrstikktynne staver, og stek dem sprø i en panne med litt olje. Legg over på papirhåndkle. 

Form karbonader av deigen og stek dem i olje i en middels varm panne til de blir gylne og gjennomstekte.  

Tips: Server grønnsakkarbonadene med grovt brød, sprøstekte selleristaver og alfalfaspirer, og også gjerne noen skiver rødløk, cherrytomat og sylteagurkskive.

Se alt det gode du kan lage av grønnsaker 

Har du lyst på andre typer karbonader så ta en titt her

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

 

Sendt inn av Frukt.no

5
5/5 etter 11 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen