Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Disse muffinsene vil alle elske. Sjokolademuffins slår aldri feil og denne oppskriften rører du i hop på et øyeblikk.
Sendt inn av Ingerid
Overmodne bananer får nytt liv i disse saftige muffinsene.
Disse eplemuffinsene smaker herlig. Det du legger på toppen er avgjørende. Det kan du lage med de fleste frokostblandinger av det sprø slaget,
Muffins med påskepynt i mange farger. Her får du oppskriften. Og resultatet smaker deilig og pynter flott på bordet.
Om du ikke gjør all verden ut av valentinsdagen, kan du i alle fall gi kakebaksten en slør av forførelse.
Disse vakre blomstene av noen cupcakes vil vekke begeistring.Ikke minst på grunn av blåbærmoussen. Oppskriften er lett som bare det.
Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.
Les hele sakenHeidi Bjerkans Credo har gjenoppstått i sin tredje og helt nye versjon på Nasjonalbiblioteket i Oslo, hvor formidling av ekte matkultur er hovedmålet – og det for alle budsjetter.
Les hele sakenDet som gjør dem så spesielle er at de er laget av druer som kunne vært brukt til den letteste sherrystilen, men uten spritforsterkning.
Les hele sakenMed en pris på 189,90 er den blitt en «go-to»-vin for mange på jakt etter noe som både er rimelig og ikke minst godt.
Les hele sakenDenne juleinspirerte salaten passer sammen med alt det gode du har i kjøleskapet for tiden. Og rødkål bør være i enhver grønnsaksskuff i ukene framover.
Les hele sakenHar du rester igjen etter førjulsfesten, er det en pai du skal lage. Prøv bare denne oppskriften selv med juleskinke og rødkål.
Les hele saken