Havremakroner
Foto: Aina Hole

Havremakroner

Dette er en enkel kake å lage og bør få sin plass blant de tradisjonelle syv slagene vi tradisjonelt baker til jul.

Fremgangsmåte

Rør smør og sukker hvitt. Bland i melk og mel blandet krydder og hornsalt. Ha i havregrynene til lutt.

Sett deigen med to teskjeer på smurte plater. Stek kakene gylne ved 180 grader.

Avkjøles på rist.

Slike julekaker har du kanskje ikke bakt før

Og veldig mange oppskrifter på kaker finner du her

Her får dus vært så praktiske kokketips

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få ukens kake som nyhetsbrev 

 

Sendt inn av Opplysningskontoret for meieriprodukter

5
5/5 etter 101 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen