Gni inn fileten med krydder.Grilltiden er avhengig av hvordan du ønsker kjøttet stekt.
Kjøttet stekes på grillrist over høy varme, ca. 4-5 minutter på hver side. La fileten ettersteke på svakere varme.
Indrefilet blir etterstekt ved middels varme i ca. 3-4 minutter på hver side. Ytrefilet trenger noe lengre tid.
La kjøttet hvile noen minutter før det skjæres opp. Da forhindrer du at kjøttsaften renner ut.
Dressing:
Bland sammen alle ingrediensene og la dressingen stå og trekke en stund før servering.
Server med salat samt disse båtpotetene som du fint kan lage på grillen.
Tips:
Dressinger setter en ekstra piff på grillretter. De er enkle å lage istand på forhånd. Og holder seg opp i mot en uke i kjøleskap i boks med tett lokk.
Se våre andre oppskrifter på helgrillet filet
Her får du veldig mange oppskrifter på herlige grillretter
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig