Hjemmelaget fiskeburger
Foto: Mari Svenningsen

Hjemmelaget fiskeburger

Burger av seifilet smaker herlig. Stek dem i panne eller grill dem, og server i varme burgerbrød og med realt burgertilbehør.

Fremgangsmåte

Skjær seifileten i biter og ha den i en foodprosessor. Tilsett salt og kjør maskinen til alt er blandet.
 
Ha i potetmel, finhakket løk, gressløk og pepper. Tilsett iskald melk, litt om gangen. Kjør et par omganger.

Ta litt kaldt vann på hendene og form store, litt flate kaker. Stek dem på middels varme i ca. 4 minutter på hver side.

Legg salat, tomat og sylteagurk i hamburgerbrødet og legg på de ferdigstekte fiskeburgerne.

Tips: Bruk fersk fiskefilet til fiskeburgerne da bindeevnen i frossenfisk ikke er særlig bra. Du kan også bruke den hvite fisken du liker best her.

Les om seien, fiskeelskerens favoritt her

Lag fiskematen selv

Her finner du 56 oppskrifter på burgere

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev 

Her får du svært så praktiske kokketips

 

Sendt inn av Opplysningskontoret for egg og kjøtt

4
4/5 etter 14 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen