Hjemmelaget sennepssild
Foto: Bent Raanes og Sarah Cameron Sørensen

Hjemmelaget sennepssild

Selvfølgelig kan du lage din egen sennepssild. Bare følg den enkle oppskriften

Fremgangsmåte

Vann eventuelt sildefiletene et par timer. Skjær dem i 1 cm brede skiver.

Bland majones med sennep, dill, eddik og sukker. Smak til med pepper og eventuelt sukker og eddik.

Bland silden med sennepssausen og ha silden over på rene glass med tett lokk.

Tips: La den ferdige silden stå i kjøleskap, gjerne over natten for å utvikle smaken.

Bruk gjerne ferdige spekesildfileter, for eksempel fra Carlo, som du får tak i i de fleste butikker.

Se flere deilige oppskrifter på nedlagt sild her

Slik lager du de gode silderettene

Se hvordan du lager din egen sursild her

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev

Sendt inn av Norges sjømatråd

4
4/5 etter 13 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen