Hønsesuppe med poteter
Apéritif

Hønsesuppe med poteter

Dette er en suppe du helt sikkert kommer til å lage flere ganger. Den deilige smaken av hønsekjøttet vil du aldri glemme.

Fremgangsmåte

Ta av 1 liter hønsekraft etter at du har kokt høns. Kok opp kraften.

Del løk og poteter og kok dem møre i kraften. Ta dem opp av kraften og mos bitene i en matprosessor sammen med 1/4 slangeagurk og persille. Hell grønnsaksmosen over i den kokende kraften.

Bland i finskåret hønsekjøtt. Smak til suppen med kardemomme, soyasaus, salt og pepper.

Pynt suppen med resten av slangeagurken skåret i strimler.

Her finner du mange oppskrifter med høne

Se våre andre oppskrifter på hønsesuppe

Her finner du oppskrifter på kraft til bruk i mange retter

9 lettlagete supper å ta med på tur

Her finner du mange flere deilige supper

Her får du svært så praktiske kokketips

Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli abonnent på Apéritifs Mat & Vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Apéritif

Drikke som passer til denne oppskriften

Forsiden akkurat nå
Få øynene opp for denne Piemonte-klassikeren
+
Ukens vin

Få øynene opp for denne Piemonte-klassikeren

Piemonte er mer enn barbera og nebbiolo. Grignolino er en sjelden fugl som fortjener din oppmerksomhet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

De har laget den beste sideren blant septembernyhetene som er dominert av norske produkter
+
Tester

De har laget den beste sideren blant septembernyhetene som er dominert av norske produkter

Bak Eiane Gard i Rogaland står paret Jon Eiane Brandal og Elodie Musso. Sammen lager de en rekke knallgode og nytenkende sider.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Best av 1200 nyheter: Nok en gang gir denne vinmarken en vin i en klasse og med en kraft som er vanskelig å overgå
+
Tester

Best av 1200 nyheter: Nok en gang gir denne vinmarken en vin i en klasse og med en kraft som er vanskelig å overgå

Blant de 1200 vinene som er testet før septemberslippet, er det mange klassikere som holder svært høy kvalitet - men også mørke skyer som truer i bakgrunnen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Her finner du septemberutgaven av Apéritif magasin
+

Her finner du septemberutgaven av Apéritif magasin

New York, Napa, Japan og Spania er områder og land vi tar for oss i denne utgaven av magasinet Apéritif.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Nysgjerrig på toppviner fra Chile? Nå har du sjansen til å smake 10 nøye utvalgte viner!
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo 14. oktober

Nysgjerrig på toppviner fra Chile? Nå har du sjansen til å smake 10 nøye utvalgte viner!

Med 10 viner i glasset og selveste Jane Nisbet Huseby som leder smakingen, blir dette en kveld full av oppdagelser både for vinkjennere og nybegynnere!

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Fedje er også en whiskydestinasjon
+

Fedje er også en whiskydestinasjon

På den lille og fraflytningstruede øya Fedje som ligger ca 2,5 timers reise utenfor Bergen, er luften fylt mer flere dufter enn salt sjø. I november lanseres deres første whisky.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her