Hvitløkssuppe - Sopa de ajo

Hvitløkssuppe - Sopa de ajo

Denne retten har sitt opphav i La Mancha i Spania.Det får du merke når du skal bruke manchego-ost i en skål ved siden av.

Fremgangsmåte

Kok opp vann eller kraft. Fres hvitløk (finhakkete) og brød i oljen til alt er lett gyllent men ikke svidd. Tilsett paprikapulveret, rør rundt og la krydderet få sette seg i løpet av 20-30 sekunder.

Ha i kokende vann eller kraft. La småkoke i 10-15 minutter under lokk. Pisk sammen eggene og tilsett suppen mens du rører godt. Hell over i en stor suppeterrin.

Dryss over finhakket bladpersille og server med en gang sammen med en skål med revet manchego-ost (alternativt parmesan hvis du ikke får tak i den spanske osten).

Server med spansk spekemat og en salat.

Se alt du kan bruke gammelt brød til

Lyst på en annen suppe da finner du veldig mange her

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Apéritif

5
5/5 etter 2 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen