Indonesisk wokgryte
Foto: Frukt/Synøve Dreyer

Indonesisk wokgryte

Dette er en wokgryte som får smaksløkene til å våkne med sitt Indonesiske særpreg. Med denne oppskriften lager du raskt et mettende og utrolig smakfullt måltid

Fremgangsmåte

Skjær kyllingen i strimler og stek dem i olje i en varm wok eller panne. Ta ut kyllingen og hold den varm mens du steker kinakålen til den såvidt tar litt farge.
 
Rens chili for frø og hinner og finhakk den. Del sitrongress i fire på langs og bank litt på stilken på den tykkeste delen.

Ha kokosmelk i en kjele tilsatt stekt kylling, finhakket chili, løk i båter og gul paprika i strimler.

La det småkoke i ca. 3 minutter. Smak til med salt, frisk ingefær, hvitløk og limesaft.

Tilsett sitrongresset. Det skal bare ligge i woken/pannen for å gi god smak.

Server gryteretten med kokt ris, f.eks. jasminris.
 
 

Sendt inn av Opplysningskontoret for frukt og grønnsaker

5
5/5 etter 39 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen