Innbakt kyllingfilet med ost og madeirasaus

Fremgangsmåte

Dryss filetene med salt og pepper. Stek dem i smør i middels varm panne i 3 minutter på hver side. Avkjøl filetene. Kjevle ut butterdeigplatene i 2-3 mm tykkelse. Legg en filet på hver butterdeigleiv og dekk med ost eller kyllinglevermousse. Brett butterdeigen over fileten og lim sammen med sammenpisket egg. Press kantene lett med en gaffel. Legg "pakkene" på et smurt stekebrett og stek midt i ovnen ved 225 °C i ca. 15 minutter til butterdeigen er gyllen. Server med babygulerøtter, aspargesbønner, madeirasaus og kokte poteter.
 
Madeirasaus .
Finhakk løken og fres den i smør til den er blank. Tilsett tomatpuré og dryss over hvetemel. Rør godt sammen. Spe med kraft og vin. Visp godt og kok opp. Tilsett soyasaus og smak til med salt og pepper. La sausen trekke i ca. 10 minutter før den siles. Visp inn smør rett før servering.

1
1/5 etter 3 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen