Antica Enotria Puglia Rosso 2016

Dette er en pizza du må prøve. Med parmaskinke blir den rett og slett en nytelse. Her er oppskriften.
Rør gjæren ut i vannet og tilsett olje, mel og salt. Elt deigen godt sammen og la den heve til dobbel størrelse.
Strø mel på benken og kjevl ut deigen jevn og tynn. Kutt 8-9 trekanter med en pizzakutter.
Legg trekantene i en sirkel på bakebrettet og bruk bakepapir. Sett en bolle i midten slik at det blir lett å lage en sirkel. Legg så lagvis tomatsaus, parmesan, basilikum, parmaskinke, og deretter mozzarella. Krydre med salt og pepper.
Fold deigen over fra utsiden av sirkelen, og inn mot midten av sirkelen. Når pizzaen er lukket igjen så pensler du med et egg (eller melk). Stek på varmluft i 200 °C i ca 20 minutter.
Server med hvitløksdressing og plasser skålen i midten av pizzaen. Lettrømme eller creme fraiche med ønsket mengde hvitløk fungerer også fint. Smak til med salt og pepper og topp dressingen med finhakket basilikum eller gressløk.
Prøv denne oppskriften på pizzasaus
Se alle de fristende oppskriftene på pizza vi byr på
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne
Få dagens rett som nyhetsbrev
Sendt inn av