Italiensk kyllinggryte

Italiensk kyllinggryte

Fremgangsmåte

Del over kyllinglårene ved leddet og brun dem i en stekepanne. Hakk løk og hvitløk og fres det i en gryte i olivenolje til løken er blank. Tilsett hvitvin og la det koke noen minutter. Grovhakk hermetiske tomater og ha dem i gryten sammen med oregano. Legg i de ferdig brunede kyllingbitene i gryten og la dem trekke i ca. 30 minutter eller til de er gjennomkokt.

Del kalkunskinke i terninger og sjampinjong i båter. Ha skinke, sjampinjong og sorte olivener i gryten. Smak til med salt, pepper og evt. oregano. La det småkoke et par minutter til alt er varmt. Server kyllinggryten med pasta eller på norsk manér med kokte poteter. Litt revet ost over er uansett godt.

Sendt inn av Matprat.no

3
3/5 etter 19 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen