Kald eplesuppe

Kald eplesuppe

Denne forfriskende, lettlaget og velsmakende eplesuppen skal servers kald. Egner seg perfekt som dessert. Følg den enkle oppskriften.

Fremgangsmåte

Skrell eplene og fjern kjernehusene. Kutt eplene i biter og kok dem i vann sammen med sitronsaft, sukker og kanel til de er myke. Kjør epleblandingen i hurtigmikseren til den blir jevn og glatt. Sil blandingen og avkjøl i kjøleskapet ca. 4 timer. Bland tilslutt inn vaniljeisen og server med et kaneldryss på toppen.

Mange flere opp skrifter på eplekaker og ikke minst gode råd

Les mer om norske epler

Gode tips om hva du skal bruke eplene til

Finn sjømatretter med epler

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få ukens kake som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Opplysningskontoret for frukt og grønnsaker

5
5/5 etter 2 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen