Forvarm ovnen til 200 grader. Kok makaronien etter anvisning på pakken.
Stek kjøttdeigen i margarin/olje på høy varme i en stekepanne. Stek en halv pakke av gangen for å få brunet deigen skikkelig.
Ha i revne gulrøtter det siste minuttet og krydre kjøttdeigen med salt, pepper og krydder.
Ha den kokte makaronien og kjøttdeigen i en ildfast form sammen med skivede tomater.
Krydre og strø revet ost på toppen. Stekes i ovn på 200 grader i ca. 20 minutter til osten er gylden.
Server med en god blandet salat og brød ved siden av.
Tips: Dersom du ønsker en litt mer fyldig form kan du blande 3 egg med 3 dl melk, krydre med litt salt og pepper og helle over kjøttdeigblandingen før du strør over ost.
De beste oppskriftene med pasta
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig