Klippfisk-sandwich

Klippfisk-sandwich

Denne er for deg som elsker bacalao. Sandwichen lages på godt grovbrød, klippfisk, crème fraîche, ruccula, paprika og spekeskinke.

Fremgangsmåte

Riv klippfisken for hånd og rør inn noen spiseskjeer med crème fraîche, og smak den til med (evt mer) salt og pepper.

  • Legg rucculasalat, paprika, spekeskinke og klippfiskmiks på en brødskive.
  • Avslutt med den siste brødskiven før du deler smørbrødet i to. 
  • Tips:
    Hvis du ikke har ferdig utvannet og kokt klippfisk, kan du vanne ut klippfisken i fire timer i kaldt vann. Stek den deretter i ovnen på 150° C i 25 minutter. Dekk til stekeplaten med aluminiumsfolie under steking.

Tips:
De tøffeste bruker ukokt utvannet klippfisk i denne sandwichen. 

Tips:
Aioli i stedet for crème fraîche, gir enda mer smak.

Slik lager du aioli selv

Tips:
Du kan fint lage denne sandwichen med rester av kokt fisk som sei eller torsk.  

Sendt inn av Brodogkorn.no

5
5/5 etter 2 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen