Konjakksnitter
Foto: Aina Hole

Konjakksnitter

Problemer med å finne på hva du skal gi til noen i julegave? Her er løsningen. Bak disse deilige kakene med en liten snert av Cognac. Pass på at du og dine ikke spiser opp alle selv.

Fremgangsmåte

Bland mel, sukker, smør i små terninger og egget til en smidig deig. Bruk gjerne en kjøkkenmaskin.

Bland inn konjakken. Trill deigen til tommelfingertykke pølser. Skjær pølsene i små kaker.

Stek kakene midt i ovnen ved 175 grader i ca 10 minutter.

Slike julekaker har du kanskje ikke bakt før

Og veldig mange oppskrifter på kaker finner du her

Her får du svært så praktiske kokketips

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få ukens kake som nyhetsbrev 

 

Sendt inn av Opplysningskontoret for meieriprodukter

3
3/5 etter 9 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen