- Ha kyllingkraft i en stor kjele og gi et lett oppkok.
- Ha i lårfillet av kylling og posjer i 8 minutter.
- Spar på kyllingkraften, og kutt lårfilletene i skiver.
- Varm olje i en stor stekepanne over middels varme. Stek sjalottløk og hvitløk blank.
- Skru varmn opp til middels-høy og tilsett hvitvinen. La redusere til halv mengde.
- Tilsett så kyllingkraften og la redusere til to tredjedels mengde.
- Rør inn kremfløte, crème fraiche og smør, og smak til med salt og pepper.
- Tilsett lårfillet, erter, mais, tomater og hjertesalat og la småkoke i ca 4 minutter. Dra pannen av platen og ha i friske urter og sitronskall. Smak til med sitronsaft.
- Server gjerne med godt brød med knasende sprø skorpe eller kokte småpoteter.
Her finner du mange fristende retter med kylling
Bli abonnent på aperitif + og oppnå store fordeler samtidig som rabatter på alle våre kurs