Kok opp vann og blansjer neslene i 1 minutt. Hell av vannet og skyll i iskaldt vann.
Varm olje i en tykkbunnet kjele og stek løk og hvitløk myk. Tilsett potet, gulrot og selleri og fres i 30 sekunder. Tilsett kraften og la koke i 10 minutter. Tilsett neslene sammen med vannet, kok opp og la koke i 5 minutter. Hell i en blender og kjør til jevn masse.
Før servering:
Kok opp suppen med fløten og la trekke i et par minutter.
Tips:
Drypp litt rømme over toppen eller litt Tabasco over om du ønsker ekstra sting.
Her finner du mange flere deilige supper
9 lettlagete supper å ta med på tur
Her finner du mange flere deilige supper
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig