Kremet neslesuppe

Kremet neslesuppe

Nesle, eller brennesle som vi vanligvis kaller den, kan bli til en deilig suppe med masse smak.

Fremgangsmåte

Kok opp vann og blansjer neslene i 1 minutt. Hell av vannet og skyll i iskaldt vann.

Varm olje i en tykkbunnet kjele og stek løk og hvitløk myk. Tilsett potet, gulrot og selleri og fres i 30 sekunder. Tilsett kraften og la koke i 10 minutter. Tilsett neslene sammen med vannet, kok opp og la koke i 5 minutter. Hell i en blender og kjør til jevn masse. 

Før servering:
Kok opp suppen med fløten og la trekke i et par minutter.

Tips:
Drypp litt rømme over toppen eller litt Tabasco over om du ønsker ekstra sting.

Mange oppskrifter på forskjellige supper finner du her

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Apéritif

5
5/5 etter 7 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen