Krydderstekt laks med pepperrot og hjertesalat
Foto: Kirill Galitskiy, Norges sjømatråd

Krydderstekt laks med pepperrot og hjertesalat

Fremgangsmåte

Skjær laksen i jevne stykker.

Pepper og fennikelfrø knuses lett i en morter, sil av støvet fra krydderne.

Stek laksestykkene på én side med krydder under sterk varme. Fisken skal kun stekes på den ene siden, den andre siden skal ikke varmebehandles.

Rett før servering drysses snittet gressløk, litt friskpresset sitronsaft og olivenolje over fisken.

Hjertesalat vaskes og tørkes fri for vann i en salatslynge eller lignende.

Bland ingrediensene til dressingen og smak til, den skal være sursøt med smak av pepperrot.

Rett før servering blandes salat med dressing og finsnittet bladpersille.

Krutonger drysses på salaten.

Sendt inn av Charles Tjessem og Norges sjømatråd

5
5/5 etter 6 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen