Kveitami
Foto: Siri Heggelund

Kveitami

Fremgangsmåte

Kveita:
Del kveita opp slik at den kan rulles (enten fillet eller tynne skiver). Ha på salt og pepper og legg oppå baconskive og rull sammen. Festes med en tannpirker så den holder formen. Stekes kort i smør i pannen for å gi litt farge, så i ovnen til ferdig (kommer an på hvor tykk fisken er).

Couscousen:
Varm opp ½ boks kokosmelk og ha i finhakket sitrongress, limeblader. Smak til med fiskesaus og sitronsaft. Tilbered couscousen som beskrevet på pakken med kokosmelkblandingen i stedet for vann/buljong.

Paprikaen:
Paprikaen surres i panna, ha over en dæsj hvitvin, litt balsamico og litt sukker (smak til). La det surre til væsken er nesten fordampet.

Sausen:
Kok opp ½ boks med kokosmelk sammen med ca like mye vin og 2 ss hot mango chutney. La den redusere til ca 2/3 eller passe konsistens. Smak til med salt, pepper og evt litt chilli.

Legg opp som på bildet.

Sendt inn av Siri Heggelund

Vær den første til å vurdere denne oppskriten.
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen