Kylling- pasta purre, paprika i fløtesaus

Ingredienser
Fersk (Fjordland) Pasta Tagliatelle
2 Kylling filleer
1 Paprika
1 Purre
1 kart Fløte
Salt & Pepper
Olvien Olje

Fremgangsmåte

Strimle opp Parikaen i ca 4 cm lengder
Kutt opp purren i ringer
sett på vann (uten salt) til Pastaen (rikelig)


Kryddre Kylling filleteene med pepper
stek kylling filleene i olivenolje ca 4 min på hver side (til de er svakt brune og gjennomstekt).
Legg kyllingfileene til sides.
Stek purren i oliven olje (surres litt)
Ta paprikaen oppi med purren og la den stekes litt .
Hell fløten over purren og paprikane, la den koke litt inn.
Legg Kylling fillene over slik at de er varm nok til servering

Salt vannet når det fosskoker, ta gjerne en skvett oliven olje oppi.
Legg pastaen i når det fosskoker igjen og la det koke i henhold til beskrivelsen på pakningen.

Bon Apetitt

Sendt inn av Tore Kaurin

Forsiden akkurat nå
Worlds50Best: Kadeau er tredje beste restaurant i Norden - møt mannen bak suksessen
+

Worlds50Best: Kadeau er tredje beste restaurant i Norden - møt mannen bak suksessen

Selvlært, introvert og stille: Dette til tross er Nicolai Norregaard blitt en kokkestjerne ulik de fleste andre og med totalt 3 Michelinstjerner for sine restauranter Kadeau på Bornholm og i København.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Bedre fiskemiddag enn dette skal du lete lenge etter
Dagens rett

Bedre fiskemiddag enn dette skal du lete lenge etter

Denne lørdagen serverer vi deg en oppskrift på en av våre beste matfisker, nemlig piggvar som stekes og får følge av appelsin- og basilikumsmør.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

En smak fra verdens mest unike vinområde
+
Godbiter i pollisten

En smak fra verdens mest unike vinområde

Fra Lisboas berømte kystlinje kommer noen av verdens mest lagringsdyktige viner laget i mikroantall, men også viner til priser som alle kan betale.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Basishyllas skjulte perle til 199,90
+
Ukens vin

Basishyllas skjulte perle til 199,90

Jeg har tidligere kalt denne vinen sykt billig og magi for en liten penge, og det er den fortsatt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lag en burger med smaken av Hellas
Dagens rett

Lag en burger med smaken av Hellas

Det er smaken av solfylte Hellas som vi savner når vi ikke er der, som er inspirasjonen for denne burgeren.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Slike grillspyd kommer du til å lage flere ganger
Dagens rett
Satay av svin med honning og ingefær

Slike grillspyd kommer du til å lage flere ganger

Det er den krydrete og intense men ikke særlig sterke sausen som gir mersmaken.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her