Varm olje i en stekepanne ved middels varme. Fres løken og hvitløken myk. Ta ut av pannen og hold varm.
Ha litt mer olje i pannen og tilsett kyllingstrimlene samt krydderet og stek raskt. Ha i løkblandingen. Rør godt og tilsett matfløte. Kok opp og la trekke noen minutter.
Fordel blandingen utover tortillalefsene. Rull sammen og legg dem tett i en ildfast form.
Dryss over ost og sett inn i ovnen ved 200-220 grader i 10-12 minutter til osten begynner å boble.
Server med frisk koriander, tomater, frisk salat og hjemmelaget guacamole
Tips: Hvis du vil ha en enchilada uten kjøtt, bytter du kyllingen med torsk. Og om du vil ha den vegetarisk, erstatter du kylling med tofu eller sjampinjong.
Prøv disse oppskriftene på enchilada
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig