Kyllingfilet med kokos og peanøtter
Foto: keiichihiki

Kyllingfilet med kokos og peanøtter

En lettlaget eksotisk rett med kyllingfilet, peanøtter, kokosmelk og mango.

Fremgangsmåte

Skjær kyllingfilet i strimler. Hvitløk, spisskummen, koriander og østerssaus røres sammen og blandes med kyllingstrimlene.

Sett kaldt ca. 1 time.

Brun kyllingstrimlene raskt i smør eller olje.

Ha i kokosmelk, peanøtter, soyasaus og sitronsaft. Kok opp og la trekke noen minutter. Tilsett mango og smak til med salt og pepper.

Pynt med vårløk og koriander og server med jasminris.

De beste oppskriftene med kylling finner du her

Og her finner du veldig mange andre spennende oppskrifter med kylling

Her får du svært så praktiske kokketips

Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Apéritif

Drikke som passer til denne oppskriften

Forsiden akkurat nå
Nå som både hvalkjøtt og nykål er i sesong, må du nyte så ofte du kan
Dagens rett
Grillet hval med kål

Nå som både hvalkjøtt og nykål er i sesong, må du nyte så ofte du kan

Hvalkjøtt utkonkurrerer alt av rødt kjøtt i sesongen, og så slipper du å tenke på de 500 grammene som er ukekvota.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Det er duket for boblefest: Fantastiske champagner utfordres av like fantastiske britiske viner
+
Tester
63 nyheter testet spesialpol musserende vin juni 2023

Det er duket for boblefest: Fantastiske champagner utfordres av like fantastiske britiske viner

Når tema er musserende vin i spesialutvalget, er det blitt en tradisjon for et slag mellom champagne og nykommerne fra England.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Verdens beste vinkart kan havne i Hemsedal

Flere norske restauranter konkurrerer i Star Wine List 2023 som offentliggjøres 19. juni, men allerede nå kan du se kandidatene i de ulike kategoriene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Lag en mettende salat med pastrami, bakte tomater og stekt aubergine
Dagens rett
Salat med pastrami, bakte tomater og stekt aubergine

Lag en mettende salat med pastrami, bakte tomater og stekt aubergine

Om du ikke har oppdaget at salater kan lages mettende, får du et bevis på det her. Aubergine gjør jobben. Og om du ikke vil ha kjøtt, dobler du bare mengden aubergine.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Dette er noe av det raskeste du kan lage på grillen
Dagens rett
Makrellfilet med squash og tomat

Dette er noe av det raskeste du kan lage på grillen

Spesielt raskt blir det om du får de i fiskedisken til å filetere for deg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Rabarbra fra hagen blir til en herlig dessert på null tid
Ukens kake
Lettlaget rabarbradessert med mandler, kesam og creme fraiche

Rabarbra fra hagen blir til en herlig dessert på null tid

Den lager seg selv mens middagen inntas eller mens du koker kaffen og gjestene er på vei.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her