Kyllingfilet med kokos og peanøtter
Foto: Ragge Strand

Kyllingfilet med kokos og peanøtter

Lag en deilig rett med kyllingfilet. Den skal smøres inn med nye snadder. Deretter skal den i stekepanne.

Fremgangsmåte

Hvitløk, spisskummen, koriander og østerssaus røres sammen og smøres på kyllingen.

Sett kaldt ca. 1 time. Brun kyllingfiletene i smør eller olje i 3-4 minutter på hver side og la dem hvile like lenge.

Ha i kokosmelk, peanøtter, soyasaus og sitronsaft. Kok opp og smak til med salt og pepper.

Server med jasminris og en salat. Pynt med mangostrimler, vårløk og koriander.

Her finner du veldig mange oppskrifter med kyllingfilet 

Se hva du kan lage av de enkelte delene av kyllingen

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Matprat.no

4
4/5 etter 12 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen