Kinn Bøvelen Trippel

Du skal la kyllinglårene få en time i ovnen. Samtidig kan du å lage tilbehøret, dekke bordet og ta deg av eventuelle gjester. De vil garantert bli begeistret for det du serverer. Her oppskriften på suksess.
Bland alle ingrediensene til smøret godt sammen og sett det til side.
Forvarm ovnen til 180 grader. Løsne skinnet på lårene med fingrene og fordel smøret raust under skinnet.
Pakk hvert lår inn i to skiver bacon og legg dem i en ildfast form eller langpanne.
Sett formen midt i ovnen og stek lårene ved 180 grader i ca. 1 time, eller til stykkene er gjennomstekt og har en sprø, gyllen skorpe.
Server gjerne kyllinglårene med grov potetmos, aspargesbønner og skivede tomater. Bruk kraften som danner seg som saus.
Er du lei av den samme kyllingoppskriften så finner du garantert ny inspirasjon her
Her det over 400 oppskrifter med kylling
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Sendt inn av Matprat.no