Kyllingrull fylt med bakt paprika, blomsterkål og potet
Foto: © Miguel Merino - MSTUDIO - www.mstudio.es

Kyllingrull fylt med bakt paprika, blomsterkål og potet

Kyllingrull med blomsterkål, eller kalettes, en ganske ny kåltype i grønnsakshyllene, smaker himmelsk. Du kan selvsagt bruke grønnkål eller rosenkål.

Fremgangsmåte

Start med å koke potetene. Del paprikaene på langs i to. Bak paprikaene ved å svi dem med skinnsiden ned i tørr panne. Etter ca 15 minutter snur du dem og lar steke noen minutter til. Pakk inn i matpapir og plast og la ligge i 15 minutter. Deretter drar du av skinnet.

Tørk kyllingfiletene med salt og pepper. Bank dem flate med en kjøtthammer. Gni inn med salt og pepper. Legg en paprikahalvel og en skive cheddar på hver. Rull den sammen og surr litt bomullstråd rundt for at den skal holde seg pen under stekingen.

Varm klaret smør i en panne og stek rullene gylne på alle sider. Sett i en ildfast form i ovnen i 20 minutter ved 200 grader. Etter halvgått tid, hell på hvitvinen.

Rens og kok blomsterkålen i lettsaltet vann i 8 minutter. Stek dem sammen med potetene og litt ekstra smør i samme panne som kyllingen i noen minutter.

Ta vare på kraften etter kyllingrullene. Server den og rullene med poteter og blomsterkål.

Tips: Til kyllingrullene anbefaler oppskriften blomsterkål. En ganske ny kåltype i grønnsakshyllene. Men du kan selvsagt bruke grønnkål eller rosenkål om du ikke får tak i disse noe mer eksklusive småkålene.

Prøv en annen oppskrift på kyllingrull

Sendt inn av Kalettes

Drikke som passer til denne oppskriften

Forsiden akkurat nå
Klar for en ny måte å lage juleribbe på - med garantert sprø svor?
Dagens rett
Ribbe i melk

Klar for en ny måte å lage juleribbe på - med garantert sprø svor?

Det er lov til å eksperimentere med julematen, og her får du en oppskrift på en spennende vri på den tradisjonelle ribba.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Så lekker kan juletorsken bli
Dagens rett

Så lekker kan juletorsken bli

For mange er torsk toppen av lykke til jul, og det er ikke rart når du får den servert slik som her i mandelpotetsuppe med spinat og hollandaise

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Slik lager du julestemning på et øyeblikk
Dagens rett
Rugbrød med medisterkake og bacon

Slik lager du julestemning på et øyeblikk

Her får du en smakfull og enkel oppskrift som er perfekt nå i juleinnspurten.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Miks denne sinte drinken til helgens innspurt med julefilmer
Ukens drink

Miks denne sinte drinken til helgens innspurt med julefilmer

Denne drinken er inspirert av julefilmen Elf fra 2003 - med Will Ferrell i hovedrollen. En perfekt kickstart for juleferien.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her