Skrell løken og del den i skiver. Skyll byggryn i rennende vann. Rens kålen og del i store båter.
Ha kjøtt, byggryn og grønnsaker i gryte og fyll med vann til 2-3 cm over råvarene.
Legg over lokk og la det koke ved lav varme i 50 minutter. Når kjøttet løsner fra beinet er retten ferdig til servering. Serveres med godt brød eller kokte poteter.
Denne lammegryten med byggryn er utrolig lik vår fårikål. Hva med å prøve en spennende og litt andelenes vri på fårikålen, slik amerikanerne lager den?
Du trenger nesten ikke en oppskrift på en rett som denne, for her er det fritt fram etter hva du har i kjøleskapet. Godt blir det alltid.Les hele saken
Har du litt gammelt brød, kylling og litt til, er middagen sikret. Prøv denne kjappe italienskinspirerte oppskriften som fint kan gjøres kjøttfri.Les hele saken