BFM Abbaye de Saint Bon-Chien 2016

Sett det fantastiske lammekjøttet på menyen i dag med denne raske, spennende retten med mojo og saltkokte poteter.
Legg det i foodprocessor og kjør det til purè. Spe med olje og sitronsaft mens maskinen går. Smak til med tomatpurè og kajennepepper.
Når potetene er kokte slår du av vannet og lar kjelen stå på platen litt - til de har tørket godt - pass på at de ikke svies. Spises med skallet på.
Krydre med oregano og legg kjøttet over i en ildfast form. Legg over hvitløken. Stek i ovn på 225 grader i 6-8 minutter.
Mange lammeretter fra hele verden finner du her
Her kan du se hvilke deler av lammet som passer til hvilke retter
Mange herlige oppskrifter med lam
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne
Få dagens rett som nyhetsbrev
Sendt inn av Matprat.no