Lammefilet med sennepspoteter og salat
Foto: Mari Svenningsen

Lammefilet med sennepspoteter og salat

Denne oppskriften gir deg en smaksopplevelse du ikke vil glemme. Ikke minst setter sennepspotetene og salaten sitt preg.

Fremgangsmåte

Brun kjøttet raskt og etterstek det i ovnen på 125 grader i ca. 20 minutter. La kjøttet hvile i minst 15 minutter og skjær det i skiver.
 
Skrubb poteter lett. Legg dem i en langpanne og vend inn sennep og presset hvitløk. Stek på 200 grader i ovn til de er helt myke.
 
Bland oliven, tomat og valnøtter i en bolle. Strø over urter og vend inn salat.
 
Anrett salat på en tallerken. Legg på kjøtt og olivenpoteter.

Sendt inn av Matprat.no

5
5/5 etter 1 anmeldelse
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen