Vask og tĂžrk fisken godt. Pensle med litt olivenolje og krydre godt med salt og pepper.
Plukk, vask og tĂžrk spinaten. Del granateplet i to og ta ut innmaten med en skje.
Smelt smĂžret (ca 50 g), kok opp og ta bort det hvite skummet som legger seg pĂ„ toppen. Ăs forsiktig smĂžret over i en liten bolle med en skje, men la bunnfallet bli igjen. Bland det klarede smĂžret med nĂžttene.
Fres hvitlÞken gyllen over middels svak varme i litt olje, legg i spinat og hell pÄ hvitvin. Fyll pÄ med flÞte nÄr spinaten har lagt seg og gi blandingen et oppkok. Smak til med salt og pepper.
Grill fisken pÄ glohet grill i ca 1 min pr side (evt. i varm panne med litt smÞr). Legg en Þse med kremet spinat midt pÄ tallerkenen med fisken oppÄ.
Drypp litt nÞttesmÞr rundt og avslutt med granateple pÄ topp av fisken.