Livèche-bryst med søtpotetmos og rødvinspære

Livèche-bryst med søtpotetmos og rødvinspære

Fremgangsmåte

Bland ingrediensene til marinaden og pensle Livechebrystet med den. Stek på 180 °C i ca. 40 minutter.

Kok søtpotetene møre og mos dem. Bland inn smør, hvitløk, timian og mye fersk revet parmesan. Smak til med salt og pepper.

Skrell pærene og la stilken være på til pynt. La de koke i rødvin tilsatt kanelstang og vanilje  (vaniljestangen deles på langs og skrap ut frøene) til de blir møre.

Serveres med ekebladsalat og en søtlig vinegrette - eller spinat som er surret lett i panne med hakket hvitløk. Hell noen dråper god balsamico eddik over til slutt.

Serveres gjerne med fersk fiken ved siden av.

Sendt inn av Prior

5
5/5 etter 2 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen